TZV Gredelj

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Upravljanje kvalitetom

Iako je činjenica da je Tvornica željezničkih vozila Gredelj d.o.o. od 01.10.2012. godine u stečaju, njezin rad u novim uvjetima se nastavlja. Ciljevi tvrtke su pozitivno poslovanje u stečaju radi održavanja djelatnosti i time ostvarenje dobre podloge za uređivanje pravnog položaja i odnosa prema vjerovnicima. Postavljena je nova organizacija poslovanja uz racionalizaciju i smanjenje troškova te su sistematizirani poslovi na temelju dvije proizvodne cjeline čije proizvode i usluge treba tržište. Primarno je da TŽV Gredelj d.o.o. u stečaju postane zdrav subjekt očišćen od nepotrebnih troškova i da kao takav može nastupati na tržištu željezničkih vozila u narednom razdoblju. S tradicijom dugom više od 120 godina, znanjem, iskustvom, profesionalnim pristupom i najsuvremenijom tehnologijom TŽV Gredelj d.o.o. u stečaju nastoji postati regionalni lider u projektiranju, proizvodnji i održavanju svih vrsta tračničkih vozila i zato je cilj da tvornica ima potpunu zaposlenost svojih proizvodnih kapaciteta te da se u proizvodnim halama radi s novim elanom i optimizmom u jednom zdravom i modernom okruženju.
TŽV Gredelj d.o.o. u stečaju je svakako društveno odgovorna tvrtka i tvrtka koja se kroz svoje nove, u potpunosti modernizirane pogone i opremljene najsuvremenijom sofisticiranom tehnologijom, svakodnevno brine kako za očuvanje okoliša tako i svoje zaposlenike.

Tvornica željezničkih vozila Gredelj d.o.o. u stečaju posjeduje certifikat sukladno zahtjevu norme HRN EN ISO 9001:2015 od Hrvatskog registra brodova, valjanost važećeg certifikata ističe 21. lipanj 2022.

Certifikat se odnosi na: projektiranje, razvoj, proizvodnju, rekonstrukciju, remont i održavanje tračničkih vozila, pričuvnih dijelova i sklopova, metalnih konstrukcija i dizalica; ispitivanje kočione opreme; remont i održavanje dizelsko-električnih agregata, kompresora i motora sa unutarnjim izgaranjem.

POLITIKA KVALITETE