TZV Gredelj

Upravljanje kvalitetom

Iako je činjenica da je Tvornica željezničkih vozila Gredelj d.o.o. od 01.10.2012. godine u stečaju, njezin rad u novim uvjetima se nastavlja. Ciljevi tvrtke su pozitivno poslovanje u stečaju radi održavanja djelatnosti i time ostvarenje dobre podloge za uređivanje pravnog položaja i odnosa prema vjerovnicima. Postavljena je nova organizacija poslovanja uz racionalizaciju i smanjenje troškova te su sistematizirani poslovi na temelju dvije proizvodne cjeline čije proizvode i usluge treba tržište. Primarno je da TŽV Gredelj d.o.o. u stečaju postane zdrav subjekt očišćen od nepotrebnih troškova i da kao takav može nastupati na tržištu željezničkih vozila u narednom razdoblju. S tradicijom dugom više od 120 godina, znanjem, iskustvom, profesionalnim pristupom i najsuvremenijom tehnologijom TŽV Gredelj d.o.o. u stečaju nastoji postati regionalni lider u projektiranju, proizvodnji i održavanju svih vrsta tračničkih vozila i zato je cilj da tvornica ima potpunu zaposlenost svojih proizvodnih kapaciteta te da se u proizvodnim halama radi s novim elanom i optimizmom u jednom zdravom i modernom okruženju.
TŽV Gredelj d.o.o. u stečaju je svakako društveno odgovorna tvrtka i tvrtka koja se kroz svoje nove, u potpunosti modernizirane pogone i opremljene najsuvremenijom sofisticiranom tehnologijom, svakodnevno brine kako za očuvanje okoliša tako i svoje zaposlenike.

Tvornica željezničkih vozila Gredelj d.o.o. u stečaju posjeduje certifikat sukladno zahtjevu norme HRN EN ISO 9001:2015 od Hrvatskog registra brodova, valjanost važećeg certifikata ističe 21. lipanj 2022.

Certifikat se odnosi na: projektiranje, razvoj, proizvodnju, rekonstrukciju, remont i održavanje tračničkih vozila, pričuvnih dijelova i sklopova, metalnih konstrukcija i dizalica; ispitivanje kočione opreme; remont i održavanje dizelsko-električnih agregata, kompresora i motora sa unutarnjim izgaranjem.

POLITIKA KVALITETE