TZV Gredelj

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

TŽV Gredelj na sajmu Innotrans 2018

Zagreb, 26. rujna 2018. – TŽV Gredelj je tijekom prošloga tjedna tradicionalno sudjelovao na vodećem međunarodnom sajmu željezničke tehnologije InnoTrans koji se od 18. do 21. rujna 2018. godine održavao u Berlinu.
Sajam se održava svake dvije godine, a ove je godine održan po dvanaesti put te je ponovo srušio rekorde u svakom pogledu – 3.062 izlagača iz 61 zemlje sa svih kontinenata, 155 vozila izloženih na vanjskim kolosijecima, 400 prikazanih inovacija u željezničkoj industriji te oko 160.000 posjetitelja iz više od 110 zemalja. Svi ti podaci govore da se InnoTrans još jednom potvrdio kao najznačajniji svjetski sajam u području željezničkog prometa pa stoga ni ne čudi rekordno veliki broj izlagača i stručnih posjetitelja – proizvođača, investitora, projektanata, predstavnika različitih institucija i državnih tijela.
Gredelj je svoje proizvode i usluge predstavio na štandu 203 u hali 3.2, s posebnim naglaskom na mogućnost proizvodnje niskopodnog dizel-motornog vlaka, zatim modernizaciju i velike popravke lokomotiva i vagona kao i proizvodnju okretnih postolja i teretnih vagona. Osim spomenutog predstavljene su i lokomotive koje se za različite korisnike obnavljaju i moderniziraju u suradnji s dugogodišnjim poslovnim partnerom, američkom tvrtkom NRE – National Railway Equipment Co.
Sajam InnoTrans je izvrsna prilika za susrete s mnogim značajnim poslovnim subjektima na jednom mjestu pa je tako obavljen cijeli niz konstruktivnih razgovora s predstavnicima više inozemnih tvrtki s kojima bi se u budućnosti mogla započeti ili nastaviti suradnja na različitim projektima.
Uz to, ovakvi sajmovi su i idealno mjesto za razmjenu znanja, iskustava i ideja s drugim proizvođačima i stručnjacima iz željezničke branše.