Početna Press centar Vijesti GREDELJ nastupio na sajmu InnoTrans 2014
GREDELJ nastupio na sajmu InnoTrans 2014 PDF Ispis E-mail

Zagreb, 29. rujna 2014. – TŽV Gredelj je tijekom prošloga tjedna tradicionalno sudjelovao na vodećem međunarodnom sajmu željezničke tehnologije InnoTrans koji je od 23. do 26. rujna 2014. godine održan u Berlinu.

Sajam se održava svake dvije godine, a ove je godine organiziran po 10. put te je okupio rekordan broj od 2.758 izlagača iz 55 zemalja. InnoTrans se smatra najznačajnijim svjetskim sajmom u području inovacija proizvoda i usluga iz područja željezničkog prometa te stoga ne čudi iznimno veliki broj izlagača i stručnih posjetitelja - proizvođača, investitora, projektanata, predstavnika različitih institucija i državnih tijela.

Na izložbenom štandu 401 u hali 1.2 Gredelj je predstavio svoje proizvode i usluge, s posebnim naglaskom na niskopodni dizel-motorni vlak za regionalni promet proizveden za potrebe Hrvatskih željeznica te lokomotive koje se za različite korisnike obnavljaju i moderniziraju u suradnji s dugogodišnjim poslovnim partnerom, američkom tvrtkom NRE – National Railway Equipment Co.

Sajam InnoTrans je i izvrsna prilika za susrete s mnogim značajnim poslovnim subjektima na jednom mjestu pa je tako obavljen cijeli niz konstruktivnih razgovora s predstavnicima više inozemnih tvrtki s kojima bi se u budućnosti mogla započeti ili nastaviti suradnja na različitim projektima. Uz to, ovakvi sajmovi su i idealno mjesto za razmjenu znanja, iskustava i ideja s drugim proizvođačima i stručnjacima iz željezničke branše.

 

Proizvodni program

Katalog

Profil tvrtke

YoutubeFacebookLinkedinFeed