Početna Press centar Vijesti TŽV GREDELJ NA SAJMU „UITP“ DUBAI 2011
TŽV GREDELJ NA SAJMU „UITP“ DUBAI 2011 PDF Ispis E-mail

Tvornica željezničkih vozila Gredelj ove godine je po prvi puta nastupila na 59.  UITP-u, sajmu lake željeznice i gradskog prijevoza koji se održao u Dubaiju, Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Sajam je trajao od 10. – 13. travnja, a okupio je više od 300 izlagača urbane, lokalne, regionalne i nacionalne razine iz preko 40 zemalja sa svih kontinenata.

UITP (The International Association of Public Transport) je okupio mnoge tehničke tvrtke, lokalne, regionalne i nacionalne Uprave, servisnu i nabavnu

industriju te istraživačke institute, akademike i konzultante. Na sajmu su predstavljene i promovirane sve vrste javnog prijevoza od metroa, autobusa, prigradske, gradske i međugradske željeznice do morskog i riječnog prijevoza.

Kao katalizator za nove poslovne prilike i svjetski centar znanja, UITP se zalaže za održivost javnog prijevoza i mobilnost, a ujedno je i promotor inovacija i rješenja za budućnost.

„Kao tvrtka sa 117-godišnjom tradicijom u projektiranju, proizvodnji i modernizaciji svih vrsta tračničkih vozila, odlučili smo ove godine, po prvi puta, nastupiti na 59. sajmu UITP 2011, koji je međunarodni sajam lake željeznice i gradskog prijevoza. Svrha odlaska TŽV-a Gredelj na sajam je pronalazak novih kontakata s mogućim investitorima i drugim proizvođačima u tračničkoj industriji te predstavljanje i promidžba naših proizvoda i usluga u jednoj novoj, vrlo aktivnoj regiji po pitanju razvoja željezničkog transporta. No, osim promocije i upoznavanja regionalnih potreba i planova, UITP je pružio i jedan opsežan uvid u svjetske smjernice razvoja željezničke industrije, poglavito u segmentu lake željeznice. Na spomenutom sajmu, kao udarne proizvode, predstavili smo modificirani projekt niskopodnog tramvaja kao i nove projekte niskopodnih vlakova.“ – istaknuo je Vedran  Perović, šef Službe marketinga TŽV Gredelj.

 

Proizvodni program

Katalog

Profil tvrtke

YoutubeFacebookLinkedinFeed