Početna Press centar Vijesti ZAPAŽEN NASTUP NA SAJMU INNOTRANS 2006.
ZAPAŽEN NASTUP NA SAJMU INNOTRANS 2006. PDF Ispis E-mail

Tvrtka TŽV Gredelj i ove je godine ostvarila zapažen nastup na međunarodnom sajmu transportne tehnologije, koji se od 19.09 - 22.09.2006. održavao u Berlinu.

Sajam se od 1996. godine održava svake dvije godine te okuplja najznačajnije tvrtke iz željezničke branše i pratećih djelatnosti. Na šestom po redu sajmu okupilo se 1606 izlagača iz više od 40 zemalja na 100000 kvadratnih metara izložbene površine. Djelatnost «željezničke tehnologije» kojoj pripada i TŽV Gredelj okupila je najveći broj izlagača, a na sajmu su bile prisutni i izlagači s područja proizvodnje interijera, infrastrukture, javno prijevoza, transportne IT tehnologije, usluga i konstrukcija.

 

Tijekom sajma su obavljeni završni pregovori o modernizaciji 25 putničkih vagona, čija

realizacija projekta tvrtki TŽV Gredelj jamči zaposlenost proizvodnih kapaciteta u pogonu vagona i vlakova tijekom naredne dvije godine i predstavlja još jedan značajan korak u tržišnom profiliranju tvrtke na europskom tržištu.


Na svome promotivnom štandu tvrtka je predstavila trenutno najznačajnije proizvode i usluge, a zabilježen je posebno veliki interes za Gredeljev niskopodni tramvaj TMK 2200. Izložbeni štand TŽV-a Gredelj su tijekom sajma posjetili i pomoćnik ministra mora, turizma, prometa i razvitka Branimir Jerneić , gradonačelnik grada Zagreba Milan Bandić sa suradnicima, Uprave Hrvatskih željeznica, Željeznica Federacije Bosne i Hercegovine, Crne Gore kao i ostalih željeznica u regiji.

 

Proizvodni program

Katalog

Profil tvrtke

YoutubeFacebookLinkedinFeed