Početna Press centar GREDELJ NASTUPIO NA SAJMU INNOTRANS 2016
GREDELJ NASTUPIO NA SAJMU INNOTRANS 2016 PDF Ispis E-mail

Zagreb, 26. rujna 2016. -  TŽV Gredelj je tijekom prošloga tjedna tradicionalno sudjelovao na vodećem međunarodnom sajmu željezničke tehnologije InnoTrans koji se od 20. do 23. rujna 2016. godine održavao u Berlinu.

Sajam se održava svake dvije godine, a ove je godine održan po jedanaesti put te je ponovo srušio rekorde u svakom pogledu – 2.955 izlagača iz 60 zemalja sa svih kontinenata, 127 vozila izloženih na vanjskim kolosijecima te oko 145.000 posjetitelja. Svi ti podaci govore da se InnoTrans još jednom potvrdio kao najznačajniji svjetski sajam u području željezničkog prometa pa stoga ni ne čudi rekordno veliki broj izlagača i stručnih posjetitelja – proizvođača, investitora, projektanata, predstavnika različitih institucija i državnih tijela.

Gredelj je svoje proizvode i usluge predstavio na štandu 206 u hali 1.2, a poseban je naglasak stavljen na niskopodni diz  el-motorni vlak za regionalni promet te na lokomotive koje se za različite korisnike obavljaju i moderniziraju u suradnji s američkim partnerom NRE, čiji su vodeći manageri također aktivno sudjelovali u radu sajma.

Ponovo se u praksi potvrdila činjenica da je InnoTrans izvrsna prilika za susrete s mnogim značajnim poslovnim subjektima na jednom mjestu u kratkom vremenu - obavljen je cijeli niz konstruktivnih razgovora s predstavnicima više inozemnih tvrtki s kojima bi se u budućnosti mogla započeti ili nastaviti suradnja na različitim projektima. Uz to, ovakvi sajmovi su i idealno mjesto za razmjenu znanja, iskustava i ideja s proizvođačima i stručnjacima iz branše te za stjecanje uvida u tehnološke novitete kojima InnoTrans uvijek obiluje.


 

Proizvodni program

Katalog

Profil tvrtke

YoutubeFacebookLinkedinFeed