Početna Press centar Zamjenik premijera Turkmenistana u posjetu i obilasku Tvornice željezničkih vozila Gredelj
Zamjenik premijera Turkmenistana u posjetu i obilasku Tvornice željezničkih vozila Gredelj PDF Ispis E-mail

 

Zagreb, 31. ožujak 2014. –Zamjenik premijera i predsjedatelj Vijeća ministara Turkmenistana gosp. Satlyk Satlykov zajedno sa predstavnicima Vlade Turkmenistana, te predstavnicima ministarstva vanjskih poslova posjetio je i obišao proizvodne pogone Tvornice željezničkih vozila Gredelj.

Zamjenika premijera Turkmenistana dočekao je stečajni upravitelj TŽV Gredelj Pero Hrkać zajedno sa suradnicima te na obilasku proizvodnih pogona prezentirao proizvodne mogućnosti TŽV Gredelj te iskazao mogućnost u suradnji.

˝Bilo je riječi o svim aspektima suradnje između Hrvatske i Turkmenistana, a posebice u željezničkom programu. Zamjenik premijera i predsjedatelj Vijeća ministara Turkmenistana gosp. Satlyk Satlykov pokazao je prilikom posjeta oduševljenje niskopodnim dizel-motornim vlakom. Složili smo se da postoji još neiskorištenih mogućnosti, osobito na polju gospodarske suradnje, te zaključili da bi se ta suradnja mogla dalje razvijati s posebnim naglaskom na željeznički industriju, gdje svoju priliku za prodaju svojih proizvoda dakako da vidi i Gredelj", istaknuo je stečajni upravitelj Pero Hrkać.

 

Proizvodni program

Katalog

Profil tvrtke

YoutubeFacebookLinkedinFeed