Početna Press centar GREDELJ NASTAVLJA SURADNJU S AMERIČKIM PARTNEROM - NOVI IZVOZNI POSLOVI U VRIJEDNOSTI 11,5 MILIJUNA KUNA
GREDELJ NASTAVLJA SURADNJU S AMERIČKIM PARTNEROM - NOVI IZVOZNI POSLOVI U VRIJEDNOSTI 11,5 MILIJUNA KUNA PDF Ispis E-mail

 

 

Zagreb, 31. srpnja 2013. - TŽV Gredelj je nastavio uspješnu suradnju na obostrano zadovoljstvo s američkom tvrtkom National Railway Equipment Company (NREC) s kojom je danas potpisan novi ugovor za rekonstrukciju i modernizaciju ukupno šest lokomotiva serije GT26 i izradu još četiri glavnih okvira za lokomotive.

Ukupna vrijednost radova iznosi približno 2 milijuna dolara.

Ovaj projekt je nastavak dugogodišnje suradnje s američkom tvrtkom NREC za koju je TŽV Gredelj već isporučio veći broj obnovljenih, moderniziranih, i potpuno novih lokomotiva, koje voze diljem Afrike, Azije, Amerike i drugih zemalja. Trenutno je u pogonima TŽV Gredelj u tijeku izrada još dviju lokomotiva za Maroko od ukupno njih dvadeset što znači da je osamnaest lokomotiva isporučeno za tvrtku NREC od početka ove godine pa do kraja srpnja.

„Iznimno sam zadovoljan ugovaranjem ovih inozemnih poslova koje u današnjim teškim vremenima smatram izuzetno bitnim za daljnji razvoj naše tvrtke, jer dokazuju i potvrđuju našu kvalitetu i konkurentnost na zahtjevnom inozemnom tržištu kao i želju američkog partnera tvrtke NREC za daljnju suradnju. “– izjavio je stečajni upravitelj Gredelja, Pero Hrkać.

 

 
 

Proizvodni program

Katalog

Profil tvrtke

YoutubeFacebookLinkedinFeed