Početna Press centar USPJEŠAN NASTUP NA SAJMU EXPO FERROVIARIA '12
USPJEŠAN NASTUP NA SAJMU EXPO FERROVIARIA '12 PDF Ispis E-mail

Zagreb, 30. ožujka 2012. – Tvornica željezničkih vozila Gredelj ove je godine već tradicionalno po četvrti put nastupila na sajmu EXPO Ferroviaria '12 u Torinu, Italija.

Ovaj jedini specijalizirani željeznički sajam u Italiji trajao je od 27. do 29. ožujka, a okupio je mnoge svjetski priznate tvrtke iz djelokruga željezničke industrije.

 

 

TŽV Gredelj se kao i prethodnih godina predstavio na sajmu samostalno i to na štandu br. 706 u glavnoj hali sajma.

Svrha sajma je predstavljanje novih proizvoda, uspostavljanje novih kontakata, prilika za proširenje poslova te razmjena znanja, ideja i iskustava proizvodne djelatnosti.

TŽV Gredelj je na svom izložbenom prostoru predstavio aktualnosti u proizvodnom programu, kao i novosti u poslovanju tvrtke.

Na tržištu koje je vrlo bitno za nas, pokazan je izniman interes za naše proizvode i to posebice za nove niskopodne elektromotorne vlakove i dizel-motorne vlakove, čijoj se promociji posvetila posebna pažnja.

TŽV Gredelj je tvrtka sa 118 godišnjom tradicijom u projektiranju, proizvodnji i modernizaciji svih vrsta tračničkih vozila te je i ovim putem željela ponovno poslali jasnu poruku da Gredelj želi biti dugoročno prisutan na talijanskom tržištu.

 

 

 

Proizvodni program

Katalog

Profil tvrtke

YoutubeFacebookLinkedinFeed